Lyshjertet -

Partsterapi

Partsterapi, ja kært barn har mange navne - denne del kaldes også skyggearbejde og at arbejde med sine delpersonligheder.Den primære part eller del af dig, er den du handler ud fra i en given situation. Så har du eks. svært ved at sige fra, så er den primære part af dig een, der er god til at behage (please) andre. Denne part af dig vil være rigtig god til at fornemme og se, hvilke behov andre har og så vil den gøre (næsten) alt for at de får deres behov opfyldt.

Den primære part i dette tilfælde er derrimod ikke så god til at sørge for, at du får dine behov opfyldt - hermed kan der ske det, at du ikke får sagt fra og dermed konstant får overskredet dien grænser. Og oveni kan du føle dig totalt udkørt, for du er konstant på overarbejde med at opfylde andres behov.

Den anden part af dig er undertrykt og det er denne part, som ofte kaldes skyggen eller din skyggeside. Den har af flere grunde ikke fået lov til at spille en rolle i dit liv, og er hyppigt blevet en undertrykt side af dig i barndomsårene.

Skyggearbejde - en kombination af coaching og hypnose

Den undertrykte part af dig eller din skyggeside er derimod rigtig god til at sige fra og sætte grænser. Den er den positive egoist indeni dig selv, som ved hvilke ønsker og behov du har og gerne vil opfylde dem. Men den får sjældent lov til det !

Coachingen går ud på at du får synliggjort de stærke og svage sider i dig, så du nu mere bevidst kan se, hvilke kvaliteter der er behov for fra begge af disse to parter. Herefter går vi i hypnose sessionen ind og får de sidste eventuelle uoverensstemmelser mellem de to parter på plads, hvorefter de typisk indleder et samarbejde eller smelter sammen til een ny del inden i dig.

Dette nye samarbejde / sammensmeltning gør at du nu kommer hen mod balancen i dit liv - du vil meget bedre kunne sige fra, sætte grænser og samtidig være der for andre når du har overskuddet til det.