Lyshjertet -

Hypnose og Hypnoterapi

Hypnose er en afslappet tilstand, hvor du samtidig er koncentreret omkring det der foregår; dvs du er faktisk dagligt i en lettere hypnotisk tilstand eksempelvis når du dagdrømmmer m.v.

Hypnose tilstanden skaber kontakt til din underbevidsthed, som ved hvad din fobi m.v. bunder i og hvor den er opstået. Den enorme viden din underbevidsthed rummer kan bruges i hypnose til at skabe et helt nyt reaktionsmønster hos dig.

I hypnose kan du få indsigt i de tanke- og handlingsmønstre eller situationer, som du har været ude for i dit liv og som hæmmer dig nu.

Fobier

fobier

Hypnose har vist sig som et glimrende værktøj til at behandle alle former for fobier, som er en angsttilstand over for bestemte ting, personer eller situationer.

Erindringerne og de konklusioner, du har dannet dig om fobien og dig selv, vil være reaktioner og tankemønstre, som befinder sig på det ubevidste plan.

Derfor vil du ganske automatisk reagere præcis som du gjorde sidste gang du var i den bestemnte situation; det er fordi din underbevidsthed faktisk prøver på at beskytte dig - meget ofte vil du ikke bevidst vide, hvad det var som udløste fobien, og her er hypnose det redskab, der helt eller delvist kan bruges til at neutralisere eller dæmpe din frygt.

Se mere om de mest almindelige fobiformer her:

Flyskræk   Edderkopper   Højdeskræk   

Klaustrofobi   Agorafobi - angst for åbne pladser m.v.

Social fobi - angst for andre mennesker   Angst for enten katte, hunde eller slanger

Brontofobi - angst for tordenvejr   Tandlægeskræk