Lyshjertet -
Hjem Hypnose Sønderborg Regressionsterapi - tidligere liv og Soulkey Terapi Coaching og Samtale terapi kontakt LyshjertetLyshjertet - Lars Thorøe Rasmussen

Efter 20 år i Told og Skat og nogle år med selvstændig IT virksomhed på nettet startede jeg i 2010 på en 2-årig coach uddannelse i Silkeborg hos ID Academy v/Ole Vadum Dahl.

Her afsluttede jeg en omfattende praktisk uddannelse indenfor coaching og samtale terapi i december 2011. Med mere end 200 timers praktisk coaching indefor alle de områder vi som mennesker hyppigt har problemer med såsom stress, nyt arbejde, konflikter i familien, lavt selvværd, samlivs problemer og meget mere.

I 2018 og ind i foråret 2019 var jeg på sygedagpenge og senere i ressourceforløb på grund af rygproblemer; dette har givet mig en del erfaring med, hvad du med fordel bør være opmærksom på, såfremt du selv er i en situation, hvor du er nødt til at være sygemeldt fra arbejdsmarkedet i en periode.

Da jeg selv har haft en social fobi, ved jeg på egen krop, hvor hæmmende det kan være ikke at deltage i sociale aktiviteter, udflugter og julefrokoster m.v. Og efter at være kommet ud på den anden side, tror jeg grundlæggende på at tage ansvar for det man har det svært ved, og få den nødvendige hjælp til at gennemføre de ændringer i ens liv, som er nødvendige.

Jeg har selv arbejdet med personlig udvikling og spiritualitet siden 2005, hvilket bl.a. har medført at jeg har taget flere healer uddannelser.
Reiki Healing


Udover at være Coach har jeg taget en Reiki Mester uddannelse, der både giver mig mulighed for at give fysisk og psykisk healing. Jeg underviser også på kurser i Reiki I og II, således at du selv kan lave Reiki healing på dig selv og andre samt udføre fjernhealing.

Min hypnose uddannelse er gennemført hos Dansk Hypnose Academy i Odense i perioden 2012 - 2013, hvor jeg har taget uddannelse som hypnotisør, hypnoterapeut og Soulkey terapeut.

Hypnose uddannelsen har udover teknikkerne og den faglige viden givet mig et uvurderligt indblik i, hvilke enorme kræfter, som underbevidstheden råder over.