Lyshjertet -

Lyshjertet - Lars Thorøe Rasmussen

Efter 20 år i Told og Skat og nogle år med selvstændig IT virksomhed på nettet startede jeg i 2010 på en 2-årig coach uddannelse i Silkeborg hos ID Academy v/Ole Vadum Dahl.

Her afsluttede jeg en omfattende praktisk uddannelse indenfor coaching og samtale terapi i december 2011. Med mere end 200 timers praktisk coaching indefor alle de områder vi som mennesker hyppigt har problemer med såsom stress, nyt arbejde, konflikter i familien, lavt selvværd, samlivs problemer og meget mere.

Jeg har selv haft en social fobi og ved på egen krop, hvor hæmmende det kan være ikke at deltage i sociale aktiviteter, udflugter og julefrokoster m.v. Og efter at være kommet ud på den anden side, tror jeg grundlæggende på at tage ansvar for det man har det svært ved, og få den nødvendige hjælp til at gennemføre de ændringer i ens liv, som er nødvendige.

Reiki Healing


Udover at være Coach har jeg taget en Reiki Mester uddannelse, der både giver mig mulighed for at give fysisk og psykisk healing. Jeg underviser også på kurser i Reiki I og II, således at du selv kan lave Reiki healing på dig selv og andre samt udføre fjernhealing.

Min hypnose uddannelse er gennemført hos Dansk Hypnose Academy i Odense i perioden 2012 - 2013, hvor jeg har taget uddannelse som hypnotisør, hypnoterapeut og Soulkey terapeut.

Hypnose uddannelsen har udover teknikkerne og den faglige viden givet mig et uvurderligt indblik i, hvilke enorme kræfter, som underbevidstheden råder over.

I min fritid spiller jeg billard i Serie 1, vandrer meget og har igennem flere år malet acrylbilleder hos Charlotte Marseillais, som har Galleri Charlotte i Felsted.