Lyshjertet - hypnose healing og coaching
Hjem Hypnose Sønderborg Regressionsterapi - tidligere liv og Soulkey Terapi Coaching og Samtale terapi kontakt LyshjertetFlyskræk

Flyskræk; angsten for at flyve kaldes også aerofobi. Den angst du måske allerede oplever bare ved tanken om, at du snart skal ud at flyve kan skyldes flere ting:

For det første har du ikke fuld kontrol mere, når først du sidder i flyet. Du er afhængig af, at piloten ved hvad han gør også i nødsituationer. Dette kontroltab gør for nogle mennesker, at de får panikangst eller dødsangst i mildere eller sværere grad.

For det andet kan den trange plads udløse klaustrofobi (angst for lukkede rum )

Og for det tredie kan du lide af højdeskræk også kaldet altofobi.

fobier - flyskræk

Nye undersøgelser viser, at to ud af 10 danskere lider af flyskræk. Hermed er flyskræk er en af de mest udbredte fobier, som hver dag forhindrer mange mennesker i at tage på forretnings- og ferierejser.

Hypnose behandlingen tager fat i de reaktionsmønstre, som du har i underbevidstheden; de svedige hænder - tørheden i halsen og angstfornemmelsen forsvinder ikke med viljens magt.

Behandlingen bliver først effektiv når den eller de årsager, der oprindeligt udløste angsten bliver behandlet og forståes til bunds.

Andre hyppigt forekommende fobier

Edderkopper         Højdeskræk   

Klaustrofobi         Agorafobi - angst for åbne pladser m.v.

Social fobi - angst for andre mennesker         Angst for enten katte, hunde eller slanger

Brontofobi - angst for tordenvejr         Tandlægeskræk