Lyshjertet -
Hjem Hypnose Sønderborg Regressionsterapi - tidligere liv og Soulkey Terapi Coaching og Samtale terapi kontakt LyshjertetHealing i Sønderborg

Du kan få både fysisk og psykisk healing med Reiki healing her i klinikken i Sønderborg eller som fjernhealing.

Traume Healing

Endvidere har du mulighed for at få traumehealing, som er en ny healingsenergi, der på et virkeligt dybt plan healer traumer og chock.

Denne healingsform har jeg lært i 2017 på healer uddannelse hos Shaman Karina Bundgaard i Århus.

Hjerte Healing

Endelig kan du også få hjerte healing, der ligesom traume healing er en ny healingsenergi, som healer dybt med hensyn til sorg og savn m.v.

Reiki Healing

Reiki healing er en gammel og meget anerkendt healingsform, som oprindeligt er grundlagt gennem Dr. Mikao Usui (15 August 1865 – 9 Marts 1926), der var leder af et præsteseminarium i Kyoto i Japan.

Reiki Healing grundlægger Dr. Mikao Usui


Healingen påvirker både kroppen og psyken til igen at opnå fuld sundhed og fjerne blokeringer, som har medført sygdom.

Ved en reiki behandling opnår du en stor tilførsel af energi både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt. De ubalancer du har bliver bearbejdet af den tilførte reikienergi, og nu kan mange ubalancer helt forsvinde efter én eller meget få behandlinger.

Reiki energien tilpasser sig dit behov; det vil sige at ændringerne kommer i det tempo, som du er parat til.

I et pilotprojekt afsluttet af Syddansk Universitet i december 2013, har man påvist gode resultater med kræftpatienter, som modtog Reiki healing i forbindelse med deres hospitalsindlæggelse og sygdomsbehandling.