Lyshjertet - hypnose healing og coaching
Hjem Hypnose Sønderborg Regressionsterapi - tidligere liv og Soulkey Terapi Coaching og Samtale terapi kontakt LyshjertetAranofobi - angst for edderkopper

Den udbredte angst for edderkopper kaldes også for araknofobi. Pludselig at stå ansigt til ansigt med en edderkop er mange menneskers værste frygt. I sådan en situation tager din angst over, og undersøgelser viser, at det kan virke som om edderkoppen er mange gange større end den i virkeligheden er.
fobier - edderkopper

Godt nok er de edderkopper vi har i Danmark ufarlige, men vi har evolutionært set haft gode grunde til at reagere kraftigt på dem, og derfor har vi en latent frygtmekanisme i kroppen.

Årsagerne til at din fobi for edderkopper er opstået kan være mange. Du kan have været ude for et traume, som bevirker, at underbevidstheden reagerer med frygt, åndenød og rysten; eller at du har set dine forældre m.v. blive bange for edderkopper som barn og derved helt automatisk har kopieret deres reaktioner.

Som ved alle øvrige fobiformer er det nødvendigt at komme tilbage i tiden og behandle årsagen med hypnose, således at selve reaktionsmønstret behandles og fjernes.

Hvad ville du kunne foretage dig uden din fobi for edderkopper ?

Andre hyppigt forekommende fobier

Flyskræk   Højdeskræk   

Klaustrofobi   Agorafobi - angst for åbne pladser m.v.

Social fobi - angst for andre mennesker   Angst for enten katte, hunde eller slanger

Brontofobi - angst for tordenvejr   Tandlægeskræk