Lyshjertet - hypnose healing og coaching
Hjem Hypnose Sønderborg Regressionsterapi - tidligere liv og Soulkey Terapi Coaching og Samtale terapi kontakt LyshjertetKlaustrofobi - angst for lukkede rum

Klaustrofobi eller angst for lukkede rum medfører ofte panikangst eller frygt for et panikanfald ved at du skal ind i en elevator, fly eller trange lukkede rum m.v.

Klaustrofobi - angsten for lukkede rum

I nylige undersøgelser har det vist sig, at 5-10,% af de mennesker som blev screenet før en MR scanning på hospitalet, havde klaustrofobi. Herudover havde 7% af patienterne en uidentificeret klaustrofobi og var nødt til at stoppe scanningsproceduren før tid.

Af de scannede havde 30% et mindre ubehag ved at være nødt til at ligge i et indelukket rør i så lang tid.

Klaustrofobi kan være een af faktorerne såfremt du lider af flyskræk, hvor flere enkeltfobier spiller en stor rolle.

Det kan sagtens være, at du ikke konkret kan huske hvornår din klaustrofobi er opstået, idet visse svære følelsesmæssige situationer fortrænges og udelukkende er lagret i din underbevidsthed. Uden adgang til underbevidstheden i trance kan den indlærte adfærd vanskeligt korrigeres og ændres, og dine reaktioner fortsætter, så snart du er i et lukket rum m.v.

I hypnose terapien behandler vi årsagen til din tilstand med forskellige hypnoterapeutiske værktøjer, således at din klaustrofobi forsvinder helt eller mindskes væsentligt og du igen kan deltage i dagligdags aktiviteter som før.

Andre hyppigt forekommende fobier

Flyskræk   Edderkopper   

Højdeskræk   Agorafobi - angst for åbne pladser m.v.

Social fobi - angst for andre mennesker   Angst for enten katte, hunde eller slanger

Brontofobi - angst for tordenvejr   Tandlægeskræk