Lyshjertet - hypnose healing og coaching
Hjem Hypnose Sønderborg Regressionsterapi - tidligere liv og Soulkey Terapi Coaching og Samtale terapi kontakt LyshjertetFobier - katte, hunde og slanger m.v.

Fobier vedrørende katte, hunde eller slanger kaldes også ailurofob, cynofobi og ophidiofobi.

Fobi mod katte, hunde og slanger

Alle tre fobier kan behandles effektivt med de samme hypnose værktøjer, hvor årsagen til fobiens opståen behandles og der opnåes en forløsning af selve angstfølelsen.

Har du en fobi i relation til katte og hunde er det ikke sikkert at du møder stor forståelse hos andre mennesker. De har ikke oplevet de samme situationer som dig med disse dyr og kan mange gange ikke sætte sig ind i, hvad der gør dig angst for disse dyr.

Da det kan være en situation fra din barndom er det heller ikke sikkert, at du bevidst selv kan erindre, hvad der skete, men det kan din underbevidsthed. Dette bruger vi i hypnosen til følelsesforløsning, således at spændingen tages ud af den oprindelige hændelse.

Anderledes forholder mange sig nok til slanger, som vi har en naturlig angst for af hensyn til vores sikkerhed. Men igen kan umiddelbart voldsomme begivenheder tidligere i livet have givet dig en fobisk angst for slanger; i disse tilfælde kan et billede eller bare at du tænker på en slange udløse en angstfølelse i dig.

Den hypnotiske trancetilstand er den blideste form for følelsesforløsning af fobier, idet du vil opleve den oprindelige situation som observatør og alligevel kunne forløse din angst.

Andre hyppigt forekommende fobier

Flyskræk   Edderkopper   

Højdeskræk   Klaustrofobi - angst for lukkede rum

Social fobi - angst for andre mennesker   Brontofobi - angst for tordenvejr

Tandlægeskræk   Agorafobi - angst for åbne pladser m.v.